Tehnička zaštita

Odjel tehničke zaštite tvrtke Bilić-Erić d.o.o. pruža usluge ugradnje i održavanja kompletnih sustava tehničke zaštite. Dosad smo projektirali i izveli nekoliko tisuća projekata diljem zemlje. Stalnim praćenjem novih trendova i dostignuća na području tehničke zaštite i pomnim odabirom proizvođača i dobavljača klijentima pružamo najvišu razinu zaštite, prema trenutačnim svjetskim trendovima.

Alarmni sustavi

Pomno odabrani, ugrađeni i servisirani alarmni sustavi predstavljaju samu jezgru tehničke zaštite. Daju nam stalan priljev informacija o događajima sa štićenih objekata. Pomno „krojeni“ alarmni sustavi, žičani ili bežični, koji se sastoje od centrale, senzora pokreta, panik tipki i sirena mogu biti ugrađeni u nekoliko sati.

Navedeni sustavi za velik broj objekata pružaju više nego dovoljnu zaštitu. Osim same zaštite objekta, protuprepadna oprema (panik tipka) pruža i pouzdanu asistenciju prilikom poziva u pomoć.

Sustavi videonadzora

Sustavi videonadzora iznimno su napredovali od svojih početaka i danas predstavljaju gotovo neizostavan segment sigurnosnih sustava. Klijenti najčešće omogućuju našem tehničkom odjelu neovisno projektiranje sustava videonadzora, s obzirom na moguća ograničenja ili smetnje u predmetnoj okolini, imajući na umu primarni zadatak sustava: detaljan vizualni pregled događaja na pojedinoj lokaciji/objektu.

Isto vrijedi za sustave na kojima će raditi zaštitari obučeni za rad na sustavima videonadzora ili u slučaju kad je sustav videonadzora vrijedan izvor informacija prilikom istrage.

Izvješća o izvanrednim događajima

Izvješća o izvanrednim događajima Vašeg alarmnog sustava izrađuju se i arhiviraju za daljnju referencu te se dostavljaju klijentu i policiji (u slučaju zahtjeva) na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi, u elektroničkom i pisanom obliku.

Uobičajeno je da klijent odredi povjerenika (odgovornu osobu) za sigurnosna pitanja koji će temeljem prikupljenih podataka odrediti i/ili odobriti provođenje adekvatnih zaštitnih mjera.

Centralni Dojavni Sustav

Ugradnja sustava tehničke zaštite samo je prvi korak do postizanja željenog stupnja zaštite. Kombinacijom sustava tehničke zaštite s uslugom centralnog dojavnog sustava postižemo brzu i kvalitetnu reakciju hitnim (alarmnim) situacijama. Bilo da je riječ o provalnom alarmu u neradno vrijeme ili o tihom alarmu (panika) u radno vrijeme, operateri CDS-a promptno će reagirati.

Na štićeni objekt uputit će interventne ekipe i, prema potrebi, ostale nadležne službe (policija, vatrogasci, hitna pomoć) te obavijestiti klijenta o događanjima u što kraćem roku. Kao osnovni dokument koji se predočava klijentu, CDS kreira detaljno izvješće o svakom izvanrednom događaju te redovno izvješće o svim ostalim događajima. Također, kreiranjem mjesečnog pregleda događaja na alarmnom sustavu, klijentu je omogućen jednostavan pregled kompletnih zbivanja na objektu (alarmi, uključenja – isključenja, kvarovi i ostalo), a isto se dostavlja klijentu za cijeli prethodni mjesec putem e-maila ili poštom.

Usluga zaštite putem CDS-a uključuje:

Zaštita od požara

Profesionalni vatrogasci štite Vaš objekt od požara; obavljaju kontrolu zaštitne opreme i izvršavaju obilaske vašeg objekta radi prevencije požara, uz svakodnevni nadzor vatrodojavnog sustava.

Naš nadzorni centar povezan je sa svim lokacijama naših korisnika, djelujući preventivno 24 sata na dan, u svako doba, u svim okolnostima.

Iskustvo više tisuća naših klijenata naša je najveća vrijednost i preporuka.

Balistička zaštita

Ugradnja neprobojnih pregrada, neprobojnog stakla i protuprovalnih vrata Balistička i protuprovalna zaštita još je jedna od mnogobrojnih usluga tvrtke Bilić-Erić Security.

Uvođenjem balističke i protuprovalne zaštite s punim pravom možemo tvrditi da smo jedinstvena tvrtka u Republici Hrvatskoj koja samostalno pruža kompletnu paletu usluga zaštite. Neprobojne pregrade i balistička (neprobojna) stakla osnova su odjela balističke zaštite.

Ako trebate izradu sigurnih soba, neprobojnih pregrada u novčarskom poslovanju, certificirana protuprovalna vrata vlastite proizvodnje, obratite nam se s povjerenjem.

Također, svoju ponudu proširili smo i dobivanjem distributivnih prava tvrtke Tonali s.p.a. za jugoistočnu Europu za distribuciju najkvalitetnijih rješenja inteligentne i automatske kontrole prolaza te naprednih interlock sustava.

Udaljeni nadzor osoba i vozila

Tvrtka Bilić-Erić Security predstavlja Vam inteligentna i napredna rješenja u polju ugradnje i održavanja GPS sustava za vozila i osobe.

Uz naš centralni dojavni sustav koji vrši nadzor nad Vašim vozilom ili Vašim bližnjima, ugrađujemo visoko sofisticirane GPS uređaje.

Bilo da imate potrebu praćenja poslovnog logističkog procesa ili praćenja Vašeg osobnog vozila, naši prodajni predstavnici prezentirat će Vam optimalno rješenje prilagođeno Vašim potrebama.