Tjelesna zaštita

Sigurnosni rizici danas su veći nego ikad, a mjere tjelesne zaštite neophodne za održavanje reda te zaštitu objekata i opreme u njima. Bez uspostavljenih planova tjelesne sigurnosti, vaš poslovni prostor ili zgrada ostaju otvoreni za kriminalne aktivnosti te ostavljaju prostor za sve vrste ugroze fizičke sigurnosti, uključujući krađu, vandalizam, prijevaru, pa čak i nesreće.

Zaštitari tvrtke Bilić-Erić

Visoko su motivirani i vrhunski trenirani pojedinci koji svoje zadatke izvršavaju slijedeći strogo definirana pravila. Uz sustav činova, svaki naš zaštitar točno zna svoju ulogu u organizaciji. Vježbovno gađanje, trening i kontinuirana edukacija stalne su obveze naših zaštitara.

Naši zaštitari štite Vas, Vašu imovinu i poslovne prostore. Mi štitimo uz garanciju i sigurnost.

Interventni timovi

Okosnica su kompletnog odjela te su aktivno prisutni na terenu 24 sata na dan tijekom cijele kalendarske godine. Zbog raznovrsnosti terena i nužnosti brzog odziva za potrebe intervencija upotrebljavamo automobile i motocikle.

Redundantnim sustavom veze, timovi su u stalnom kontaktu s centralnim i/ili regionalnim dojavnim centrima te na učinkovit način mogu djelovati odmah po dolasku na lokaciju.

Osiguranja sportskih natjecanja, kulturnih događanja i javnih okupljanja

Tvrtka Bilić-Erić Security pruža redarske usluge za raznovrsna događanja svih kapaciteta. Organizirate li veće ili manje događanje, prisutnost naših redara i zaštitara stvorit će sigurnost. Uz dugogodišnje iskustvo i renome tvrtke koja osigurava sva veća događanja u Republici Hrvatskoj, postali smo traženi partner u polju osiguranja javnih događanja.

Uvjerite se u našu stručnost i iskustvo, obratite nam se i prezentirajte nam Vaše potrebe.

Pratnja i zaštita

Tjelohranitelji, odnosno neposredna tjelesna zaštita predstavlja jednu od najzahtjevnijih grana privatne zaštite. Za navedenu uslugu biramo isključivo najistaknutije i najiskusnije djelatnike. Zaštitari koji pružaju tjelohraniteljske usluge obučavani su prema najsuvremenijim standardima struke prihvaćenim u cijelom svijetu. Možemo s ponosom istaknuti da više od 90 % VIP posjetitelja naše države, kao i većina domaćih javnih osoba, koristi naše tjelohraniteljske usluge zbog diskrecije i sigurnosti koju im pruža Bilić-Erić Security.

Predviđanje i prevencija neželjenih događaja primarni je zadatak savjetodavnog tima sastavljenog od osoba s radnim iskustvom u području osobne i opće sigurnosti. Savjetodavni tim komunicira s lokalnim policijskim postajama te upotpunjuje planove trenutačnih i budućih sigurnosnih prijetnji za svaku pojedinu regiju ili lokaciju. Navedeni tim svim našim korisnicima predlaže i projektira sustave zaštite sukladno njihovim poslovnim ili osobnim potrebama.

Istražne radnje provode se na zahtjev klijenta ili slijedom incidentne situacije. Istražni tim unutar kuće ili u suradnji s vanjskim savjetnicima procjenjuje slijed događaja te upućuje korisnika na daljnje postupanje putem pravnih predstavnika ili državnih tijela.

Pratnja novca i dragocjenosti

Pratnja i prijevoz novca te ostalih dragocjenosti predstavljaju sam vrh ponude usluga privatne zaštite. S obzirom na osjetljivost posla tu uslugu obavljaju pomno odabrani pojedinci s dugogodišnjim iskustvom na srodnim poslovima, spremni na kontinuiranu edukaciju i trening. Za poslove prijevoza novca i ostalih dragocjenosti upotrebljavamo najsuvremenija oklopljena vozila i zaštitnu opremu te svu ostalu prateću opremu najviše kvalitete. Korištenjem zatvorenog sustava radio veza i satelitskim praćenjem vozila u vlastitom nadzornom centru, smatramo da trenutačno pružamo jednu od najsuvremenijih i najsigurnijih usluga na tržištu.

Usluga praćenja novca i dragocjenosti uključuje: