O nama

Zaštitarska tvrtka Bilić-Erić Security jedna je od tri vodeće tvrtke koje obavljaju poslove privatne zaštite i pružaju elektronička sigurnosna rješenja na prostoru Republike Hrvatske, uključujući potpuno opremljen Centralni Dojavni Sustav. Ponosimo se našom sposobnošću pružanja vrhunskih sigurnosnih rješenja u privatnom i poslovnom sektoru.

Misija

Biti lider u pružanju sigurnosno-logističkih usluga oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, dokazano znanje i kvalitetu zaposlenika te napredna tehnološka rješenja koja nama i našim klijentima omogućuju uspješno rješavanje svih poslovnih izazova te time osiguravaju kontinuirani razvoj i napredak.

Vizija

Pružati vrhunske usluge u skladu sa svim zahtjevima klijenata i tržišta oslanjajući se na znanje i dugogodišnje iskustvo zaposlenika primjenjujući pritom suvremenu tehnologiju i opremu.

Naš pristup

U tvrtki Bilić-Erić Security stvaramo partnerstvo s našim klijentima kako bismo isporučili kvalitetnu uslugu 24/7. Naši klijenti govore nam da je upravo naš pristup – baziran na kvaliteti usluge, istodobno mjeren rezultatima – ono što nas čini jednom od najboljih zaštitarskih tvrtki u Republici Hrvatskoj. U središtu našeg uspjeha stoji mješavina kvalitetnih zaposlenika, predanosti i angažmana u raznovrsnim programima, poticanje na svakodnevno učenje i razvoj te konačno razumijevanje potreba naših klijenata te prilagođavanje sigurnosnih rješenja koja će im pomoći da postignu svoje ciljeve. Sve to podržava i olakšava napredna tehnologija kojom raspolažemo, kao i prisutnost vrhunskog tima stručnjaka tvrtke Bilić-Erić Security.

Vrijednosti do kojih držimo i koje potičemo